Herstellen en verstellen van kleding

Broeken of mouwen inkorten, een rits vervangen, knielappen inzetten, een gescheurde jeansbroek repareren en verstevigen, een knoop aannaaien, een voering vervangen, een kledingstuk uit elkaar halen, op maat zetten en terug in elkaar zetten, …

Bij Madame Tirette kan je terecht met alle soorten herstelwerk en verstelwerk.

Madame Tirette werkt niet met prijslijsten waarop je op voorhand kan zien welk klusje hoeveel zal kosten.

Wel rekent Madame TIrette een uurprijs van 40 euro per uur. Materiaalkosten zoals ritsen en knopen is exclusief. Ze zal samen met jouw kijken wat er moet gebeuren. Zonodig moet er worden gepast en afgespeld. De tijd die daarin steekt wordt ook meegerekend

Gemiddeld duurt het 7 dagen tot je opdracht klaar is. Als het klaar is krijg je een smsje. Binnenbrengen en ophalen kan tijdens de openingsuren. Betalen gebeurt achteraf.

Reglement:

  • Kleding die klaar is dient binnen 1 maand te worden opgehaald.
  • Kleding die wordt binnengebracht moet fris gewassen zijn. Wanneer Madame TIrette vermoed dat dit niet het geval is zal ze u contacteren om de kleding terug te komen ophalen.
  • Madame TIrette herstelt en verstelt alleen “kleding”. Zij maakt of verkort GEEN gordijnen, geen meubelovertrekken of kussens, geen rugzakken, en ook geen zware stoffen zoals leer en bont.

Wanneer uw kledingstuk TE versleten is dat het op teveel plaatsen begint te scheuren is het niet meer de moeite om het te herstellen. Is dat geval kunt u het wel nog laten klonen.