Live workshops

Naailessen en workshops

een initiatie, steeds voor groot en klein

Iedereen vanaf 9 jaar kan terecht bij Madame Tirette voor workshops en naailessen.
Er zijn 4 soorten workshops/naailessen met 4 keer een verschillende aanpak/inhoud:

  1. INITIATIE
  2. WORKSHOP
  3. NAAILES
  4. OPEN ATELIER


1. INITIATIE
Een initiatie is een workshop voor absolute beginners (9 tot 99 jaar). Een initiatie duurt 2,5-3 uur. Je leert met een naaimachine werken door een eenvoudig vooropgesteld werkstuk te maken.
Ervaring is niet vereist. De moeilijkheidsgraad is 0.

2. WORKSHOPS:

2. WORKSHOP

Een workshop is een sessie voor iedereen met een basiskennis (9 tot 99 jaar). Een workshop kan uit 1 sessie van 2,5-3 uur bestaan, maar kan ook over meerdere sessies verdeeld zijn. Je leert een vooropgesteld werkstuk te maken.
De moeilijkheidsgraad is minstens niveau 1. Bij de workshops (inschrijven via webshop) staat vermeld welk niveau vereist is.

3. NAAILES

Een naailes is een sessie van voor iedereen met een basiskennis die stap voor stap begeleiding nodig heeft bij het maken van een eigen project. Een naailes duurt 2,5 uur. De moeilijkheidsgraad is minstens niveau 1.

4. OPEN ATELIER

Het open atelier is een sessie voor ervaren naaisters (+18 jaar) die zelfstandig kunnen werken en gebruik willen maken van de accomodatie in het atelier (naaimachines, snijtafels, overlock, coverlock, materialen…).

Een sessie duurt 2,5 uur.

LET op! Er wordt geen stap-voor-stap-begeleiding voorzien zoals in de naailessen. Je werkt dus zelfstandig. Er is wel steeds iemand aanwezig in het atelier om te helpen bij eventuele technische problemen.