Toneelkostuums

In 2008 studeerde Mathilde af als Meester in het Toneelkostuumontwerpen aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen.

Zij maakte onder andere kostuums voor Huis van het Kind Sint-Katelijnewaver, JC de Klinker en Boek.be,
voor steltenloper Peter Candries en voormalig theater Lilith. Mathilde is met regelmaat een helpende hand bij Theater Froefroe, waar zij ook stage liep tijdens haar studie.

Veel zaken maak ik zelf, maar ik kan jullie wel in contact brengen met een fantastisch talent in kostuums maken. Namelijk Madame Tirette.Ā https://www.madametirette.be/
Top madam en kwaliteit verzekerd! (aanbeveling straattheaterartiest Peter Candries www.gusta.be)

Mathilde werkt onder het Motto: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!”. De combinatie van de creativiteit en het vakmanschap bij Mathilde zorgt steeds voor smaakvolle en kwaliteitsvolle kostuums.

Wil je graag bij Madame Tirette een kostuum laten maken? Stuur dan alvast even een mailtje met de volgende informatie naar info@madametirette.be:
Wanneer je het kostuum nodig hebt, beeldmateriaal om te laten zien wat je nodig hebt en het voorziene budget. Zo kunnen we alvast bekijken of je plan haalbaar is. Madame Tirette zal je een link sturen waarmee je een afspraak kan inplannen.