naailessen


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

naailessen

 

naaiwerk

Madame Tirette webshop

 

Naailessen en workshops:

Bij Madame Tirette kan iedereen (van 9-99 jaar) terecht om te leren naaien onder deskundige begeleiding. In de naailessen leer je kledingstukken of accessoires maken aan de hand van patronen. De naailessen zijn bedoeld voor elke creatieveling die kleding wil leren maken als hobby.

Alle naailessen en workshops gaan door in het atelier in de Kerkstraat 58, 2060 Antwerpen.

Wij bieden doorheen het schooljaar de volgende naailessen en workshops aan: (in schoolvakanties (ook in de zomervakantie werken we met een gewijzigd rooster, een overzicht van de ingeplande lessen vind je steeds op onze kalender.


Naailessen (van 9 tot 99 jaar, basiskennis vereist) lees meer of schrijf in

op maandagavond van 19u tot 21u30
op dinsdagavond van 19u tot 21u30
op woensdagnamiddag van 14u tot 16u30
op vrijdagvoormiddag van 9u30 tot 12u
op zaterdagvoormiddag van 9u30 tot 12u


3-daagse Vakantie-ateliers voor groot en klein (van 9 tot 99 jaar, basiskennis vereist) lees meer of schrijf in

in schoolvakanties van 14u tot 17u


Initiaties (van 9-99 jaar, geen voorkennis vereist) lees meer of schrijf in

elke schoolvakantie Op zaterdagvoormiddag van 9u30 tot 12uVerjaardagsfeestjes en workshops op maat lees meer

op zaterdagnamiddag of in schoolvakanties


Prijzen:

Prijsgewijs werkt het zo : "Hoe groter je pakket, hoe minder het kost per les".

1 losse les kost 30 euro
een 5- beurtenkaart kost 125 euro
een 10-beurtenkaart kost 225 euro

De meerbeurtenkaarten worden door Mme Tirette bewaard en ingevuld.

Materialen:

Al het basismateriaal (draad, patroonpapier, tussenvoering) maar ook het gebruik van materiaal en patronen is inbegrepen in de prijs. Stoffen en fournituren (ritsen, linten, knopen,...) zijn niet inbegrepen in de prijs. Tijdens de les noteer je welke materialen je verbruikt op een stoffenbriefje. Op het einde van de les wordt je stoffenbriefje afgerekend (bancontact of contant)of worden je kosten afgeschreven van het resterende bedrag op je stoffenkaart.

Bij inschrijving vanaf 5 lessen is het voordelig om een stoffenkaart aan te kopen.
De stoffenkaart wordt door Mme Tirette bewaard en ingevuld, en geeft recht op 5 euro gratis materialen per stoffenkaart van 50 euro.

Beginners werken uitsluitend met stoffen uit ons atelier. Zo kunnen we je begeleiden bij het maken van de stofkeuze. Wij geven de voorkeur om te werken met stoffen uit ons eigen atelier. Gevorderde cursisten mogen voor bepaalde projecten ook eigen stoffen meebrengen.

Er zijn 6 naaimachines, 2 overlocks, 2 strijkijzers en 2 grote tekentafels aanwezig. Wij werken bij voorkeur met de materialen en machines van Madame Tirette. Je hoeft dus geen naaimachine of naaimateriaal mee te nemen.

Inschrijven en betalen

Omdat er voor een workshop maar 6 mensen kunnen inschrijven, is het noodzakelijk om een lesmoment op voorhand te reserveren.

Inschrijven en lessen aankopen gebeurt via een online inschrijvingsformulier. Je ontvangt na inschrijving, ten laatste de eerstvolgende werkdag, een persoonlijke bevestiging met betalingsaanvraag.
De betalingstermijn is 7 dagen, tenzij je inschrijving kortdag is. In dat geval wordt er om een bewijsje van betaling gevraagd zodat we zeker zijn dat we je plaatsje terecht vrijhouden.
Indien we het inschrijvingsgeld ontvangen binnen de gevraagde termijn houden we je gereserveerde plaatsje(s) definitief voor je vast. Wij sturen geen bevestiging voor ontvangst van betaling. We sturen wel een herinnering aan je naailes, op zondag of maandag voorafgaand aan je les.

Bij de aankoop van een meerbeurtenkaart moet je minstens 1 lesmoment inplannen. Je meerbeurtenkaart is 1 jaar geldig vanaf de dag van aankoop. Je hebt dus 1 jaar de tijd om je alle lesbeurten in te plannen.

Reglement

Inschrijven kan alleen mits goedkeuring van het reglement. Dit reglement kan je hier nalezen.

praktische infoschrijf in