Contact & Info

Welkom op mijn website, wat leuk dat je hier bent beland! Ik vertel je graag meer over wat ik doe, zodat je meteen weet of ik jou verder kan helpen!
Ik definiëer mijn beroep het liefst als coupeuse, couturière of costumière. Een coupeuse maakt nieuwe kleding op maat. Ik teken dus patronen, knip stoffen en maak kledingstukken uit lappen stof. Een beetje zoals Madame Delacroix uit de serie Bridgerton (voor wie deze serie heeft gezien) maar dan hier en nu.

Belangrijk om te weten is dat ik geen traditionele of klassieke coupeuse ben. Ik heb een creatieve ziel. Ik sta open voor creatieve ideeën en hou ervan om regeltjes aan mijn laars te lappen. Ik behaalde in 2009 een masterdiploma in het toneelkostuumontwerpen aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Kort daarop startte ik mijn eigen atelier waar ik bruidskleding, feestkleding en toneelkostuums maak naar het idee van de klant. Hiernaast geeft ik al jaren mijn kennis door aan groot en klein door het organiseren van naailessen en workshops.

Let op! Voor het herstellen of verstellen van bestaande kleding kan je dus bij mij NIET terecht!

Mijn atelier is gelegen op de bruisende grens tussen Antwerpen-Noord en Borgerhout:
Kerkstraat 58 , 2060 Antwerpen

Wil je een kledingstuk laten maken? Dan ben je welkom na afspraak.

Bel naar 0484/926654
of mail je idee naar info@madametirette.be , vermeld op welke momenten je beschikbaar bent tijdens de spreekuren (scroll down)

Parking vinden in de buurt gaat meestal niet zo vlot, maar te voet is het slechts 15 minuutjes stappen vanaf station Antwerpen Centraal! Tram 24 en bus 23, 410, 417, 427 stoppen vlakbij en er is een vélostation voor de deur.


De spreekuren:

Maandag tem vrijdag tussen 9 uur en 16uur
Maandagavond tussen 20u en 21u30
Als het niet anders gaat: zaterdagvoormiddag tussen 9u en 12u

LET OP! tijdens schoolvakanties of feestdagen kunnen deze uren variëren