Naailessen en workshops

een initiatie, steeds voor groot en klein

Iedereen vanaf 9 jaar kan terecht bij Madame Tirette voor workshops en naailessen. Hieronder vind je wat meer info over de workshops en naailessen. Inschrijven doe je hier.

In een workshop werken alle deelnemers rond een vooropgesteld thema en wordt de uitleg voor de groep gegeven. (Een initiatie is dus een soort van workshop waarbij absolute beginners leren naaien vanaf 0 door een eenvoudig vooropgesteld werkstuk te maken.)

In een naailes daarentegen werkt iedere deelnemer aan een eigen werkstuk en krijgen de deelnemers om de beurt persoonlijk uitleg en advies.

1. INITIATIE (af en toe op woensdag of zaterdag)
Een initiatie is een workshop voor absolute beginners (9 tot 99 jaar). Een initiatie duurt 2,5-3 uur. Je leert met een naaimachine werken door een eenvoudig vooropgesteld werkstuk te maken.
Ervaring is niet vereist. De moeilijkheidsgraad is 0.

2. WORKSHOPS:

2. WORKSHOP (op zaterdagvoormiddag)

Een workshop is een sessie voor iedereen (9 tot 99 jaar) met een basiskennis . Een workshop kan uit 1 sessie van 2,5-3 uur bestaan, maar kan ook over meerdere sessies verdeeld zijn. Je leert een vooropgesteld werkstuk te maken.
De moeilijkheidsgraad is minstens niveau 1. Bij de workshops (inschrijven via webshop) staat vermeld welk niveau vereist is.

3. NAAILES

Een naailes is een sessie voor iedereen met een basiskennis die stap voor stap begeleiding nodig heeft bij het maken van een eigen project. Een naailes duurt 2,5 uur. De moeilijkheidsgraad is minstens niveau 1. We hebben naailessen op woensdagnamiddag voor tieners en op vrijdagvoormiddag en maandagavond voor volwassenen.

inschrijven voor naailessen of workshops doe je hier: workshops – Madame Tirette