Reglement naailessen en workshops

Hieronder vind je de spelregels die worden gehanteerd bij de naailessen en workshop van Madame Tirette. Inschrijven kan alleen als je met deze regels akkoord bent. Deze regels zijn geldig voor de naailessen en workshops georganiseerd door Madame TIrette vanaf januari 2022.

Met vragen over dit reglement kan je mailen naar info@madametirette.be

Regels ivm betaling:

1. Je inschrijving is pas definitief als het inschrijvingsgeld werd betaald.

2. Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald, maar indien van toepassing omgezet in een tegoedbon.

Regels ivm annulatie bij naailessen of workshopreeksen

3. Wanneer een lesmoment of workshopmoment uit een reeks moet worden verschoven (vb door ziekte van de lesgeefster of door corona-maatregelen) dan wordt er in samenspraak met de groep een nieuw lesmoment vastgelegd.

4. Een lesmoment wordt volledig in rekening gebracht, ook als je niet op dat moment kon aanwezig zijn, ongeacht de reden. Je kan een gemist lesmoment dus niet inhalen op een ander tijdstip. De les wordt ook niet op een andere manier gecompenseerd.

5. Indien je door een uitzonderlijke situatie noodgedwongen je lessenreeks moet stopzetten mag je je resterende lessen doorgeven of doorverkopen aan een andere persoon, in samenspraak met Madame Tirette.  

Regels ivm annulatie bij workshops (geldt enkel voor eenmalige sessies, bijvoorbeeld initiatieworkshops of workshop “onderbroekenpret”)

6. Wanneer een workshop moet worden verschoven (vb door ziekte van de lesgeefster of door corona-maatregelen) dan wordt een nieuw workshopmoment voorgesteld vanuit Madame Tirette. Wanneer je op dat voorgestelde lesmoment niet aanwezig kan zijn zal het inschrijvingsgeld worden omgezet in een tegoedbon.

7. Madame Tirette kan beslissen om een workshop te verplaatsen indien je de enige verwachte aanwezige bent voor die les. In dat geval zal Madame Tirette contact met je nemen en in samenspraak met jou een ander lesmoment bespreken.

8. Wanneer je je inschrijving voor een workshop minstens 7 dagen voor aanvang van de workshop annuleert zal je een waardebon krijgen ter waarde van het volledige bedrag van het betaalde inschrijvingsgeld.

9. Wanneer je je inschrijving voor een workshop minstens 24u voor aanvang van de workshop annuleert zal je een waardebon krijgen ter waarde van 50 procent van het betaalde inschrijvingsgeld.

10. Een workshop wordt volledig in rekening gebracht, als je minder dan 24 u op voorhand annuleert.

Annuleren voor een workshop doe je door te mailen naar info@madametirette.be

Aanvangs- en einduur:

11. De deur gaat open vanaf max 15 minuten voor het aanvangsuur van de les. De les begint stipt op het afgesproken aanvangsuur.

12. De deuren sluiten 15 min na het einduur van de les. Madame Tirette is niet verantwoordelijk voor kinderen die te laat worden opgehaald.

Stoffenkaarten en waardebonnen

13. Stoffenkaarten zijn 1 jaar geldig. Het resterende bedrag op een kaart wordt nooit terugbetaald maar kan gebruikt worden bij aankoop van stoffen en materialen, niet als inschrijvingsgeld.

14. Waardebonnen en cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig vanaf de dag van aankoop. Je bent als eigenaar van een waardebon zelf verantwoordelijk om je bon tijdig te gebruiken. Madame Tirette stuurt geen verwittiging als je kaart of waardebon bijna ten einde loopt. 

Privacy

15. De persoonlijke gegevens die je ingeeft om je in te schrijven worden enkel opgeslagen in de bestanden van Madame Tirette (Mathilde Boussauw). De gegevens worden automatisch bijgehouden net zolang als Madame Tirette onder het btw nr BE0810.946.526 actief is. De gegevens worden niet gedeeld.

Je emailadres wordt gebruikt voor onze communicatie ivm met inschrijvingen, betalingen en herinneringen en eventuele wijzigingen.

Enkel in dringende gevallen wordt je telefoonnummer gebruikt. De andere gegevens gebruiken we om een overzicht te krijgen van het profiel van onze klanten.

Wil je graag je gegevens laten verwijderen uit de persoonlijke bestanden van Madame Tirette? Dat kan allentijde door een mailtje te sturen naar info@madametirette.be

16. Tijdens workshops worden er regelmatig foto’s getrokken die kunnen worden gebruikt als publiciteit. Indien u geen toestemming geeft om foto’s van uzelf of uw kind op sociale media te laten plaatsen, gelieve Madame Tirette hiervan op de hoogte te stellen per mail: info@madametirette.be

Corona

17. We vragen te letten op een goede handhygiene in het atelier.

18. Het dragen van een mondmasker is verplicht voor iedereen vanaf 6 jaar, tot nader order.(update van 13/12/2021)

19. Voel je je ziek of moet je in quarantaine om dat je een hoog-risicocontact hebt gehad? Breng je medeleerlingen niet in gevaar en sla een lesje over.

Contact

20. Gelieve contact via Madame TIrette altijd op te nemen via de enige officiele weg: een mail naar info@madametirette.be
Berichten via sms, whatsapp, messenger, instagram of andere kanalen worden niet als officieel beschouwd.