Reglement naailessen en workshops

Hieronder vind je de spelregels die worden gehanteerd bij de naailessen en workshops van Madame Tirette. Inschrijven kan alleen als je met deze regels akkoord bent. Dit reglement werd de laatste keer geupdatet op 17/04/2023.
Bij vragen of onduidelijkheden, graag een mailtje naar info@madametirette.be

Regels ivm betaling:

1. Je inschrijving is pas definitief als het inschrijvingsgeld werd betaald.

2. Inschrijvingsgeld wordt nooit teruggestort. Indien van toepassing wordt er gewerkt met een tegoedbon.

Regels ivm annulatie bij naailessen of workshopreeksen

3. Wanneer een lesmoment of workshopmoment uit een reeks moet worden verschoven (vb door ziekte van de lesgeefster of door corona-maatregelen) dan wordt er in samenspraak met de deelnemers een nieuw lesmoment vastgelegd.

4A. (losse workshops/naailessen) Je kan je inschrijving kosteloos annuleren tot 7 dagen voor aanvang van de workshop in kwestie.
Je krijgt dan je lesgeld voor die workshop vergoed in de vorm van een digitale tegoedbon.
Annuleer je minder dan 7 dagen, maar meer dan 24 uur voor aanvang? Dan krijg je de helft van je lesgeld vergoed in de vorm van een digitale tegoedbon.
Annuleer je minder dan 24 uur op voorhand? Dan wordt de workshop volledig in rekening gebracht.
let op: De enige manier om geldig te annuleren kan enkel door te mailen naar info@madametirette.be, alleen dan zal je als antwoord je tegoedbon ontvangen.

4B. (workshopreeksen) Kan je een workshop uit een reeks niet bijwonen omdat je ziek bent of andere verplichtingen hebt, en ben je meer dan 24 uur op voorhand met annuleren? Dan kan de workshop worden ingehaald op een ander lesmoment in dezelfde of de daaropvolgende week, indien daar nog een plaats vrij is op het moment van de verwittiging per mail. Annuleer je minder dan 24 uur op voorhand? Dan wordt de workshop volledig in rekening gebracht.


Let op: een lesoment wordt slechts 1 keer verplaatst

Aanvangs- en einduur:

5. De deur gaat open vanaf max 15 minuten voor het aanvangsuur van de les. De les begint stipt op het afgesproken aanvangsuur.

6. De deuren sluiten 15 min na het einduur van de les. Madame Tirette is niet verantwoordelijk voor kinderen die te laat worden opgehaald.

Stoffenkaarten en waardebonnen

7. Stoffenkaarten en waardebonnen zijn 1 jaar geldig. Het resterende bedrag op een kaart wordt nooit terugbetaald maar kan gebruikt worden bij aankoop van stoffen en materialen, niet als inschrijvingsgeld.

8. Je bent als eigenaar van een stoffenkaart of waardebon zelf verantwoordelijk om je bon tijdig te gebruiken. Madame Tirette stuurt geen verwittiging als je kaart of waardebon bijna ten einde loopt. 

Privacy

9. De persoonlijke gegevens die je ingeeft om je in te schrijven worden enkel opgeslagen in de bestanden van Madame Tirette (Mathilde Boussauw). De gegevens worden automatisch bijgehouden net zolang als Madame Tirette onder het btw nr BE0810.946.526 actief is. De gegevens worden niet gedeeld.

Je emailadres wordt gebruikt voor onze communicatie ivm met inschrijvingen, betalingen en herinneringen en eventuele wijzigingen.

Enkel in dringende gevallen wordt je telefoonnummer gebruikt. De andere gegevens gebruiken we om een overzicht te krijgen van het profiel van onze klanten.

Wil je graag je gegevens laten verwijderen uit de persoonlijke bestanden van Madame Tirette? Dat kan allentijde door een mailtje te sturen naar info@madametirette.be

10. Tijdens workshops worden er regelmatig foto’s getrokken die kunnen worden gebruikt als publiciteit. Indien u geen toestemming geeft om foto’s van uzelf of uw kind op sociale media te laten plaatsen, gelieve Madame Tirette hiervan op de hoogte te stellen per mail: info@madametirette.be

Corona/hygiene/ziekte

11. We vragen te letten op een goede handhygiene in het atelier.

12. Voel je je ziek of moet je in quarantaine om dat je een hoog-risicocontact hebt gehad? Breng je medeleerlingen niet in gevaar en kom niet naar de workshop.

Contact

13. Gelieve contact via Madame TIrette altijd op te nemen via mail naar info@madametirette.be
Andere communicatiemiddelen worden niet als officiƫel beschouwd